12. ARGENTYNA, La Cachuera. Gotowe worki z Amandą – prócz klasycznej Yerby sprzedaje się także urozmaicaną różnymi przyprawami i owocami – cytryną, brzoskwinią i ziołami. Dostępna jest także Matec Cocido – zaparzana w torebkach jak herbata. (Fot. Agnieszka i Mateusz Waligóra)

12. ARGENTYNA, La Cachuera. Gotowe worki z Amandą – prócz klasycznej Yerby sprzedaje się także urozmaicaną różnymi przyprawami i owocami – cytryną, brzoskwinią i ziołami. Dostępna jest także Matec Cocido – zaparzana w torebkach jak herbata. (Fot. Agnieszka i Mateusz Waligóra)

Piotr Horzela

Leśnik z urodzenia i wykształcenia. Podróżuje, notuje, dokumentuje fotograficznie. Gdy jest w Polsce żyje opowiadaniem o podróżach. Więcej na: pH on Tour.

Komentarze: Bądź pierwsza/y